Forlænget sporarbejde mellem Roskilde og Ringsted

Sporarbejdet mellem Roskilde og Ringsted forlænges. Det betyder, at der vil være heltimesdrift et stykke tid endnu.

Sporarbejdet mellem Roskilde og Ringsted forlænges. Det betyder, at REGIONALTOGENE FORTSAT vil KØRE I heltimesdrift på strækningen.

 

Sporarbejdet mellem Ringsted og Roskilde trækker desværre fortsat ud, da entreprenøren stadig har en række udfordringer. Det betyder, at regionaltogene på strækningen vil køre i timedrift frem for halvtimesdrift. Prognosen er, at det varer frem til lørdag den 20. august.

IC-togene kører ad den nye bane København-Ringsted 

Udfordringer hos entreprenører
Banedanmark er lige nu i gang med en stor sporfornyelse mellem Ringsted og Roskilde. Her bliver skinner, ballast samt sporskifter skiftet ud, og der bliver lavet afvanding, så den slidte banen kan komme i topform. 

Derfor var der planlagt reduceret trafik i en periode, men behovet for yderligere reducering af trafikken skyldes, at entreprenører ikke er færdige med planlagte arbejder til tiden.

”Det er utroligt ærgerligt, at vi på grund af udfordringer hos entreprenører bliver nødt til at ændre den planlagte køreplan. Årsagen er kapacitetsproblemer hos flere entreprenører, som altså ikke bliver færdig til planlagt tid. Vi beklager naturligvis de gener passagerer måtte opleve,” siger Kristian Fevejle, projektdirektør i Banedanmark.

Det anbefales at holde øje med Rejseplanen.