Henvendelser fra studerende

I Banedanmark får vi rigtig mange henvendelser fra studerende, som har brug for data, billeder, tegninger eller andre informationer til brug i deres projekter.

I Banedanmark er vi glade for interessen, og vi vil meget gerne hjælpe, så godt vi kan. For at I kan få det, I har brug for, så er det en fordel, at I er godt forberedte, når I tager kontakt med os, og at I henvender jer i god tid.   

Hvad kan vi tilbyde?
I Banedanmark har vi adgang til store mængder data om alt fra komponenterne i sporet og deres tilstand til tegninger, der beskriver kommende anlægsarbejder eller oversigter over, hvilke arealer vi ejer.  

Langt det meste materiale kan udleveres. Visse regler vedrørende fortrolighed gør dog, at ikke alt kan udleveres. Det kan eksempelvis være de tilbud på opgaver, Banedanmark modtager, i forbindelse med et udbud eller personrelaterede emner.

Ring eller mail
Så snart, du har en idé om, hvilket område du er interesseret i, så send en mail til os. Så kan du eventuelt få en kort indledende snak med en af vores specialister, hvor I kan finde frem til, hvad det helt præcis er, du har brug for. Dermed får du de informationer, du har brug for – og vi får et bedre overblik over, hvad vi skal finde frem til dig. Her vil vi også kunne give dig et realistisk bud på, hvornår du kan få de oplysninger, du ønsker.

Henvend dig i god tid
Det kan tage tid at indsamle de data, du har brug for. Og da vi i forvejen har rigtig travlt, så er det en god idé at tage kontakt med os i god tid. Det kan godt tage flere uger at finde materialet frem og få det systematiseret, så du lettest muligt kan finde rundt i det.

Hvor skal jeg henvende mig?
Der er flere forskellige indgange - alt afhængig af typen af dine spørgsmål.

Journalistik og presse: presse@bane.dk

Anlægsprojekter: AFO_Post@bane.dk  

Den eksisterende jernbaneinfrastruktur: ledelsessekretariatet_infrastruktur@bane.dk