Weekendtest mellem Roskilde og Køge i uge 24

BANEDANMARK LUKKER ALLE JERNBANEOVERKØRSLER MELLEM ROSKILDE OG KØGE I WEEKENDEN FRA FREDAG/LØRDAG DEN 15. JUNI KL. 00-9.30 OG FRA LØRDAG KL. 16.30 TIL MANDAG KL. 06.

Spærringerne skyldes, at vi tester det nye signalsystem på strækningen. Signalsystemet giver blandt andet mulighed for, at der kan køre flere tog og mindre ventetid ved overkørslerne.

Det er af sikkerhedsmæssige hensyn nødvendigt at lukke overkørslen, når vi tester. Det er ulovligt og livsfarligt af krydse overkørslerne, da der kører testtog med høj hastighed på banen. Overtrædelse medfører politianmeldelse.

Overkørsler lukket fra lørdag til mandag

Testen er planlagt således, at overkørslerne er lukket fra midnat fredag/lørdag den 15. juni til lørdag kl. 9.30. Der spærres igen fra lørdag kl. 16.30 til mandag morgen kl. 06.

Vi lukker følgende jernbaneoverskæringer:

• Kamstrupvej, 4000 Roskilde
• Salløvvej, 4621 Gadstrup
• Hovedgaden, 4622 Havdrup
• Nauerbjergvej, 4622 Havdrup
• Østergade, 4623 Lille Skensved

Spærringer efter sommer

Vi forventer at spærre overkørslerne igen i weekenden i uge 31 (4.-6. august) og uge 32 (11.-13. august) samt flere weekender resten af året. Weekendspærringerne er planlagt, så vi kører tests fra midnat fredag/lørdag til lørdag formiddag klokken 9.30 og fra lørdag eftermiddag klokken 16.30 til mandag morgen. På den måde vil der være mulighed for at komme over jernbanen hver lørdag fra klokken 9.30-16.30.

Vi opdaterer løbende vores hjemmeside med seneste nyt.

Togbusser i stedet for tog

Tests er lagt i weekenden af hensyn til togtrafikken. DSB indsætter togbusser i forbindelse med spærringerne. Se mere på rejseplanen.dk.

Vi beklager de gener, arbejdet får for dig. Vi gør, hvad vi kan for at mindske generne. Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os på signalprogrammet@bane.dk