Weekendtest mellem Roskilde og Køge i uge 39

BANEDANMARK LUKKER ALLE JERNBANEOVERKØRSLER MELLEM ROSKILDE OG KØGE I WEEKENDEN FRA LØRDAG 29. SEPTEMBER KL. 00-9.30 OG FRA LØRDAG EFTERMIDDAG KL. 16.30 TIL MANDAG D. 1. OKTOBER KL. 06.

 

Spærringerne skyldes, at vi tester det nye signalsystem på strækningen. Signalsystemet giver blandt andet mulighed for, at der kan køre flere tog og mindre ventetid ved overkørslerne.

Det er af sikkerhedsmæssige hensyn nødvendigt at lukke overkørslen, når vi tester. Det er ulovligt og livsfarligt af krydse overkørslerne, da der kører testtog med høj hastighed på banen. Overtrædelse medfører politianmeldelse.

Overkørsler lukket fra lørdag til mandag

Testen er planlagt således, at overkørslerne er lukket fra midnat fredag/lørdag den 29. september til lørdag kl. 9.30. Der spærres igen fra lørdag kl. 16.30 til mandag morgen kl. 06. 

Vi lukker følgende jernbaneoverkørsler:
• Kamstrupvej, 4000 Roskilde
• Salløvvej, 4621 Gadstrup
• Hovedgaden, 4622 Havdrup
• Nauerbjergvej, 4622 Havdrup
• Østergade, 4623 Lille Skensved

Flere spærringer resten af efteråret

Vi forventer at spærre overkørslerne igen i uge 40 (6.-8. oktober) og igen i uge 46 (17.-19. november). Weekendspærringerne er planlagt, så vi kører tests fra midnat fredag/lørdag til lørdag formiddag klokken 9.30 og fra lørdag eftermiddag klokken 16.30 til mandag morgen. På den måde vil der være mulighed for at komme over jernbanen hver lørdag fra klokken 9.30-16.30. Vi opdaterer løbende vores hjemmeside med seneste nyt. 

 

Togbusser i stedet for tog

Tests er lagt i weekenden af hensyn til togtrafikken. DSB indsætter togbusser i forbindelse med spærringerne. Se mere på rejseplanen.dk.

Vi beklager de gener, arbejdet har for dig. Vi gør, hvad vi kan for at mindske generne.

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os på signalprogrammet@bane.dk