Nye tider for spærringer af overkørsler mellem Roskilde og Køge

BANEDANMARK LUKKER ALLE JERNBANEOVERKØRSLER MELLEM ROSKILDE OG KØGE I WEEKENDEN I UGE 11 OG 12. PÅ FREDAG LUKKES OVERKØRSLERNE ALLEREDE FRA KL. 20.00.

Banedanmark arbejde med at udskifte signalsystemerne mellem Roskilde og Køge går ind i en nyt fase. Det betyder blandt andet, at vi ændrer spærringstidspunkterne i uge 11 og 12. 

Spærringerne skyldes, at vi tester Danmarks nye signalsystem på strækningen. Signalsystemet giver blandt andet mulighed for, at der kan køre flere tog og vil give flere tog til tiden. Af sikkerhedsmæssige hensyn er det nødvendigt at lukke overkørslen, når vi tester.

Spærringer i uge 11 og 12

  • Uge 11. Overkørslerne lukkes allerede fra kl. 20.00 fredag den 15. marts til lørdag kl. 9.30. Der spærres igen fra lørdag kl. 16.30 til mandag d. 18. marts kl. 06.00.
  • Uge 12. Overkørsler spærres fra lørdag d. 23. marts kl. 00.01 til søndag kl. 6.00. Overkørslerne vil ikke være åbne lørdag.

Vi lukker følgende jernbaneoverkørsler:

• Kamstrupvej, 4000 Roskilde

• Salløvvej, 4621 Gadstrup

• Hovedgaden, 4622 Havdrup

• Nauerbjergvej, 4622 Havdrup

• Østergade, 4623 Lille Skensved

Afsluttende fase

Banedanmark er gået ind i den afsluttende fase på strækningen mellem Roskilde og Køge. Hvis alt går efter planen sættes det nye signalsystem i drift i slutningen af maj. Test i uge 11 og 12 skal vise, om det er realistisk at sætte systemet i drift til maj. De næste spærringer frem mod ibrugtagningen af systemet vil derfor først blive meldt ud, når den endelige plan ligger fast.

Har du spørgsmål er du velkommen til at kontakte os på signalsystemer@bane.dk

Togbusser i stedet for tog

Tests er lagt i weekenden af hensyn til togtrafikken. DSB indsætter togbusser i forbindelse med spærringerne. Se mere på rejseplanen.dk. Vi beklager de gener, arbejdet har for dig.

SMS-varslinger fra Banedanmark

Banedanmark benytter sig af et SMS-varslingssystem. Varslingssystemet bygger på offentligt tilgængelige telefonnumre og sende sms’er ud til de naboer, hvis telefonnummer er registreret på en adresse baseret på et geografisk indtegnet område. Hvis du ønsker at af- eller tilmelde dig SMS-varslinger fra Banedanmark skal du gøre det via dette link: https://cdm.servicevarsling.dk/